Horoskop

Horoskop – kom znaku se šta preporučuje od proizvoda da jede

Astro otkriva koji Pitac vam najviše odgovara!

Ovan

Ovnovi su pravi gumani i obožavaju meso. Njihov izbor bi verovatno bio Pitac sa mesom. Ali, s obzirom da unose baš malo povrća i često imaju problema sa gvožđem mi preporučujemo Pitac sa spanaćem.

Bik

Bikovi ne vole da ih iko dira dok jedu, a posle jela vole da popiju kaficu. Zato je ovo mesto idealno za vas! Naručite Pitac sa pečurkama, a posle popijte tursku kafu i sigurno nećete pogrešiti.

Blizanci

Vi nikada nemate vremena da jedete i uvek to činite „s nogu“, a testa naročito vole pa biste sada verovatno naručili od svakog Pitca po jedan komad. Pa… izvolte…

Rak

Rakove karakteriše velika nervoza kada su gladni. Zato ne razmišljajte mnogo ovde je bitna pozitivna energija. Prvi na meniju je Pitac baš za vas!

Lav

Lavovi uživaju u pravoj gozbi, a kada Lavica sprema ručak uvek bira najbolji komad mesa. E taj komad se sada nalazi u Pitcu sa mesom!

Device

Device su jako probirljive iako ih bije glas da vole zdravu ishranu one su ustvari mnogo više raspoložene za nešto konkretno. Zato… Pitac sa mesom!

Vaga

Vi volite svu hranu koju neko drugi spremi, na pravom ste mestu! Vage često preteraju sa hranom, pa onda idu na dijete. Nema potrebe za time, naručite Pitac sa pečurkama i bićete mirne!

Škorpija

Za Škorpije je bitno da je hrana posebna, spremljena samo za nju i da takve nigde drugde nema. E pa Škorpije, ovakvu pitu nikada nećete nigde drugde naći. Probajte Pitac sa spanaćem, jedinstvenog je ukusa!

Strelac

Voli da proba sve što je novo i najčešće pokazuju konobarima na ono što jedu ljudi za susednim stolom. Pa, šta jedu? Ukoliko niste sigurni, Pitac sa sirom je za vas sigurica!

Jarac

Ne voli eksperimente, pravi je tradicionalista. Uvek će pre izabrati jaču hranu nego neku lajt varijantu zato je Pitac sa mesom baš za vas.

Vodolija

Iako znaju sva pravila zdrave ishrane i jako bi volele da je prate, Vodolije se uvek na kraju odluče za neku bar malo jaču varijantu. Bar Pitac sa krompirom.

Ribe

Vole Ribe jako da pojedu ali im to posle uopšte ne prija. Zato bi uvek trebalo da pre izaberu neke malo blaže broke. Na pimer Pitac sa pečurkama

Tags: No tags

Comments are closed.